Известие

Collapse
No announcement yet.

странни ел. проблеми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• странни ел. проблеми

А бе хора сигурен съм че аз съм единствения човек с такива проблеми.
    Значи Алфата ми от към електроника си прави квото си иска. първо клаксона работи когато си иска,второ музиката,по скоро колоните спират когато си сваля десния прозорец(той е ел.) и тръгва когато го вдигна. след това само дясната тонколона понякога спира когато натисна спирачките. Лампата на тавана в купето си святка и изгасва сама когато си поиска.Казах си проблема на 1 жичкаджия,той естествено ми се изсмя, щото ЕСТЕСТВЕНО, нито един от тези проблеми не се появи когато отидох при него.
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

Споко, не си единствен, да добавя подобни симптоми, оня ден при натискане на копчето за вдигане на полуотворения ми прозорец, той се свали до долу и не пожела да се вдигне; понякога като съм на контакт и натисна съединителя, се включва за момент вентилатора, нищо че е на 0... бе явно има нещо вярно в писанията за слаба ел. система на алфите... Има вероятност да е нешо свързано с алармата де, ама нейсе...

AR 145 QV '97

Comment

Re: странни ел. проблеми

Първоначално публикувано от yo
      А бе хора сигурен съм че аз съм единствения човек с такива проблеми.
      Значи Алфата ми от към електроника си прави квото си иска. първо клаксона работи когато си иска,второ музиката,по скоро колоните спират когато си сваля десния прозорец(той е ел.) и тръгва когато го вдигна. след това само дясната тонколона понякога спира когато натисна спирачките. Лампата на тавана в купето си святка и изгасва сама когато си поиска.Казах си проблема на 1 жичкаджия,той естествено ми се изсмя, щото ЕСТЕСТВЕНО, нито един от тези проблеми не се появи когато отидох при него.
      Ха ха ха! Скъсах се от смях! много странен проблем!
      Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Ами да то и на мен ми е смешно,то такова нещо каде можеш да видиш!
        Даже си мисля да не я пипам въобще,така да си седи,за атракция! Само че клаксона понякога ми трябва ама карай!
        145, 1.6 I.E. Boxer
        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
        Subaru Legacy 2.5

Comment

Tук се обсъжда подобен проблем : http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic ... B%E0#57345
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

колеги имам алфа от 1 месец 145 1,4 16v
            проблема ми е че като давам газ ми присветва лампата за рачната спитачка на какво може да се далжи това
            145/1.4/TS/16v/103hp

Comment

Първоначално публикувано от mirqka
              kolegi imam alfa ot 1 mesec 145 1,4 16v
              no kato podavam gas i mi podsvetka lampata na tabloto za rachnata spiracha na kakvo moje da se dalji tova
              Предупредих те 3 пъти да не пишеш на латиница чети си ЛС защото в скоро време няма да можеш да влизаш тук
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Mirqka, като даваш газ на място ли се получава проблема, или като ускоряваш? Ако е второто, сипи си спирачна течност и ще спре да ти свети лампата за ръчна спирачка.
                Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

като давам газ започва да светка

мерси сега щте му долеа масло
                  145/1.4/TS/16v/103hp

Comment

колеги нешто ми се появяват доста ел проблеми.
                    от вчера като давам мигачи и ми гаснат светлините на таблото и фаровете дали се далжи чe не дава хубав контакт или ми дава някаде нещто на касо
                    145/1.4/TS/16v/103hp

Comment

Working...
                    X